Julie's eerste week bij Wondergarden!

13/02/2017

Julie De Werdt - Mechelen | Maandag zes februari was het dan eindelijk zo ver. Met de nodige zenuwen, maar een enorme portie goesting stapte ik Wondergarden binnen om er vijftien weken lang stage te mogen lopen. Een stage als afsluiter van mijn opleiding communicatiemanagement aan Thomas More Mechelen. En ja ook mijn stage vindt dus plaats in Mechelen, tot grote spijt van ons moeder en de trouwe viervoeter in het verre Limburg. Toch kon ik deze stageplek niet weerstaan. Wondergarden sprak me namelijk meteen aan omwille van hun strategische mindset, uitdagende klanten en creatieve uitstraling. Een eerste indruk? Al het voorgaande en nog veel meer. Een gezellige werkplek vol energie, inspiratie en vooral enthousiaste en ontzettend lieve mensen. Ik werd met open armen ontvangen door elk van de wondermensen, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Ik kan alvast niet wachten op de vele leuke uitdagingen die mijn pad nog mogen kruisen. Aan het wonderteam: een dikke merci voor deze unieke kans!

Julie's eerste week bij Wondergarden!

De eerste maanden van Britta bij Wondergarden

16/11/2016

Britta Gyles - Mechelen | Ondertussen zijn we 16 november… en mijn eerste, tweede en ook al derde maand bij Wondergarden zijn voorbij gevlogen! Als ik nu al enkele highlights moet aanhalen kan ik onder andere vertellen over ons eigen klanten evenement. Wat een wondermooie avond was dat! En tevens een moment waar ik als newbie een heleboel nieuwe mensen heb leren kennen. Een boeiende avond onder perfecte organisatie van onze twee account executives Joris en Isabelle. Op deze manier word je snel ondergedompeld in de magische sfeer van het bureau en ontdekte ik vooral dat het DNA van Wondergarden, me echt op het lijf geschreven is. Een topteam, sterke ideeën met een (groot) vleugje rock-'n'-roll.


Een ander hoogtepunt valt voor mij onder de algemene noemer klanten ervaringen. Onze sector is heel erg boeiend omdat elke klant een andere aanpak en strategie vraagt. Het telkens op zoek gaan naar de juiste oplossing is de hoofdbezigheid van een account, en met ons merk portfolio is dat elke dag een plezier om te doen. Als derde hoogvlieger, met het warme najaar in gedachten, kies ik toch wel voor het zwembad :-). Lekker verfrissend en verrassend inspirerend als brainstorm plek.

De eerste maanden van Britta bij Wondergarden

"Adobe Certified Expert" Isabel

03/11/2016

Isabel legde een Adobe examen af voor InDesign. Ze behaalde hier 92/100! Maar wat houdt dat nu in, "Adobe Certified Expert" zijn?

Als je geslaagd bent voor het examen dan betekent dit dat je het Adobe programma van binnen naar buiten en omgekeerd kent. Aangezien Isabel haar score zo hoog was, mogen we ervan uit gaan dat ze InDesign met haar ogen toe kan gebruiken! In België zijn er slechts 12 anderen die haar dit hebben voorgedaan.
Isabel is door haar prestatie terug te vinden via de Adobe ACE Finder. Wie op dit adres een kijkje neemt, kan haar dus terugvinden én contacteren. Wens haar dus gerust proficiat!

"Adobe Certified Expert" Isabel