Account Manager (m/v) gezocht!

27/03/2017

Functie
De account manager is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot zijn/haar klanten. Hij/zij onderhoudt het dagelijkse contact met de klant op tactisch en operationeel niveau. De account manager is verantwoordelijk voor de diverse projecten die voor een cliënt lopen en stuurt de Account Executive hierin aan. De account manager coacht de executive, helpt deze in diens ontwikkeling. De account manager maakt de project planningen en begrotingen, heeft contact met productie (in of extern). De account manager maakt statusrapporten van de diverse lopende projecten, eventueel bijstellen van de planning en begroting, doet de facturering etc.

Profiel
Je bent geen plant en met een deugdelijk diploma (bachelor of master) zit je op rozen. 3 à 5 jaren relevante ervaring op het veld is een pluspunt. Je houdt je hofje graag proper en je bent een kei in het ordenen van je tuinhuisje.

Aanbod
Je bewerkt vruchtbare grond waarin zowel professionaliteit als gezelligheid diepgeworteld zit. Je plukt de vruchten van een boeiende en afwisselende baan waarin je op korte termijn razendsnel kan groeien. Je start met een gezond loon en ontvangt de sleutels van je groene bedrijfswagen.

Contact
Stuur je ochtendfrisse brief en je cv naar discover@wondergarden.be.

Account Manager (m/v) gezocht!

Julie's eerste week bij Wondergarden!

13/02/2017

Julie De Werdt - Mechelen | Maandag zes februari was het dan eindelijk zo ver. Met de nodige zenuwen, maar een enorme portie goesting stapte ik Wondergarden binnen om er vijftien weken lang stage te mogen lopen. Een stage als afsluiter van mijn opleiding communicatiemanagement aan Thomas More Mechelen. En ja ook mijn stage vindt dus plaats in Mechelen, tot grote spijt van ons moeder en de trouwe viervoeter in het verre Limburg. Toch kon ik deze stageplek niet weerstaan. Wondergarden sprak me namelijk meteen aan omwille van hun strategische mindset, uitdagende klanten en creatieve uitstraling. Een eerste indruk? Al het voorgaande en nog veel meer. Een gezellige werkplek vol energie, inspiratie en vooral enthousiaste en ontzettend lieve mensen. Ik werd met open armen ontvangen door elk van de wondermensen, waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Ik kan alvast niet wachten op de vele leuke uitdagingen die mijn pad nog mogen kruisen. Aan het wonderteam: een dikke merci voor deze unieke kans!

Julie's eerste week bij Wondergarden!

De eerste maanden van Britta bij Wondergarden

16/11/2016

Britta Gyles - Mechelen | Ondertussen zijn we 16 november… en mijn eerste, tweede en ook al derde maand bij Wondergarden zijn voorbij gevlogen! Als ik nu al enkele highlights moet aanhalen kan ik onder andere vertellen over ons eigen klanten evenement. Wat een wondermooie avond was dat! En tevens een moment waar ik als newbie een heleboel nieuwe mensen heb leren kennen. Een boeiende avond onder perfecte organisatie van onze twee account executives Joris en Isabelle. Op deze manier word je snel ondergedompeld in de magische sfeer van het bureau en ontdekte ik vooral dat het DNA van Wondergarden, me echt op het lijf geschreven is. Een topteam, sterke ideeën met een (groot) vleugje rock-'n'-roll.


Een ander hoogtepunt valt voor mij onder de algemene noemer klanten ervaringen. Onze sector is heel erg boeiend omdat elke klant een andere aanpak en strategie vraagt. Het telkens op zoek gaan naar de juiste oplossing is de hoofdbezigheid van een account, en met ons merk portfolio is dat elke dag een plezier om te doen. Als derde hoogvlieger, met het warme najaar in gedachten, kies ik toch wel voor het zwembad :-). Lekker verfrissend en verrassend inspirerend als brainstorm plek.

De eerste maanden van Britta bij Wondergarden