Topmomenten

Vraag

Communiceer in dezelfde nieuwe frisse stijl op radio rond commerciƫle topmomenten zoals Moederdag, Vaderdag, Valentijn, de Dag van de Klant en Sinterklaas.

Klant: Zelfbouwmarkt

Periode: 2011

Idee

Wondergarden maakte spotjes die perfect aansloten bij diegene die doorheen het hele jaar op radio liepen.

Uitwerking

Natuurlijk werd ook de bekende jingle van Zelfbouwmarkt in de spots verwerkt.

Zelfbouw je radiospot

Vraag

Bezoekers aansporen om creatief aan de slag te gaan met media en tegelijkertijd communiceren over de promoties van de "Keukenmaand".

Klant: Zelfbouwmarkt

Periode: 2012

Idee

Een Facebook-applicatie ontwikkelen waarmee je op basis van enkele fragmenten zelf een leuke radiospot kan bouwen.

Uitwerking

Er werden verschillende fragmenten aangeboden uit de voorbije radiospots van Zelfbouwmarkt, samen met nog enkele leuke geluiden. Op basis hiervan konden bezoekers zelf hun radiospot maken. Via Facebook konden de deelnemers stemmen ronselen. De spotjes met de meeste stemmen werden beoordeeld door een professionele jury, bestaande uit mensen van de VAR, Q-Group, IP en Zelfbouwmarkt. De winnaar kreeg een designkeuken ter waarde van 10.000 euro. Naast Facebook, werd ook print en audio geĆÆntegreerd om de wedstrijd te communiceren. Er werd gebruik gemaakt van mailings en een nieuwsbrief, en er werd samengewerkt met StuBru en Q-Music.

Resultaat

Meer dan 50 deelnemers waagden hun kans om de keuken te winnen. De Facebook-applicatie zorgde ervoor dat het aantal Facebookfans van Zelfbouwmarkt een enorme groei kende.

Rebranding

Vraag

Introduceer onze nieuwe locatie te Ninove in heel Vlaanderen en voer een rebranding door.

Klant: Zelfbouwmarkt

Periode: 2010

Idee

Wondergarden ontwierp een nieuwe huisstijl en dito communicatietools die pasten bij het vernieuwde winkelconcept op de nieuwe, veel ruimere locatie.

Uitwerking

Een maandelijkse huis-aan-huis folder (die ook online te raadplegen is) en radio- en tv-spots wezen 25-plussers uit heel Vlaanderen de weg naar Ninove.

Meer oogst uit de wondertuin